top of page

OM OSS

AGE_3097.jpg
BF6I0611.jpg

 

Moments of North er en bedrift med god erfaring på både filmskaping og fotograftjenester. 

Silje-Mari Karlsen har drevet med fotografering i større og mindre grad siden ungdomsårene, men har siden 2015 drevet firmaet Fotograf Silje-Mari Karlsen, bedre kjent som Foto Karlsen. Hun fotograferer portretter i studio og på location, og en god del bedriftsoppdrag til større og mindre leverandører. Hun har i tillegg til mennesker og bedrift, boligfoto som sitt ansvarsområde. 

Åge Magnussen startet sin interesse for fotografering tidlig på 2000 tallet. Etter hvert videreutviklet interessen seg til timelapse og filmskaping. Han har siden 2016 drevet firmaet Agemagnus som skaper film til kommersielle og private kunder. Han har blant annet levert materiale til National Geographic og skapt film for flere lokale bedrifter. 

Han har video og redigering som sitt ansvarsområde. 

 

I 2020 tok vi avgjørelsen om å slå sammen våre to bedrifter. Dette for å kunne gi kundene våre et sterkere tilbud. Vi er nå klare til å kunne tilby utvidede fotografi og videotjenester til våre kunder. Dette gjelder både bedrifter og private kunder. Små og store arrangementer. Store og små prosjekter. 

Ta kontakt med oss i kontaktskjema under, beskriv gjerne ditt ønskede prosjekt og budsjett, så sender vi et overslag om hva vi kan levere av film og foto. 

Her kan du kontakte oss:

Takk for innsendingen din!

bottom of page