top of page
fotograf Silje-Mari Karlsen

Kontakt Oss!

Fotograf Silje-Mari Karlsen er en del av Moments of North AS

E-post: silje.karlsen@live.no

Telefon: +47 971 50 680

Adresse: Havneveien 7, 8150 Ørnes

fotograf Silje-Mari Karlsen

Hei!
Jeg heter Silje-Mari Karlsen, jeg er 30 år og jobber til daglig som fotograf i Meløy. Jeg fotograferer egentlig det meste fra søte små nyfødte, til tung og kontrastfull industri.

 

Jeg jobber i en bedrift som heter Moments of North AS, denne bedriften leverer alt fra foto, til video og tekst til varierte kundegrupper.  

Reisen min til å bli fotograf har vært igjennom masse øvelse, kurs og til slutt privatisteksamen og svenneprøve. Denne gikk bare fint, og jeg kan herved si at jeg er fotograf med svennebrev.

 

Jeg er en person som trives godt i naturen, og ønsker gjerne å bruke naturen som inspirasjon eller lokasjon til de bildene jeg skaper. I mitt studio finner vi de klassiske hvite og sorte bakgrunnene, men jeg liker også å jobbe med brune og beige farger. Det meste kan tilpasses hva du som kunde ønsker.

 

I tillegg til studio, tilbyr jeg også å reise ut til deg eller din bedrift for å fotografere det du trenger.   

Silje-Mari Karlsen

 
Moments of North AS
Fotograf Silje-Mari Karlsen 
Videograf Åge Magnussen

momentsofnorth@outlook.com
971 50 680

Havneveien 7, 8150 Ørnes

Kontakt

© 2024  Moments of North AS / Fotograf Silje-Mari Karlsen

Vil du booke oss til ditt oppdrag?

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!

Åge Magnussen startet sin interesse for fotografering tidlig på 2000 tallet. Etter hvert videreutviklet interessen seg til timelapse og filmskaping. Han har siden 2016 drevet firmaet Agemagnus som skaper film til kommersielle og private kunder. Han har blant annet levert materiale til National Geographic og skapt film for flere lokale bedrifter. 

Han har video og redigering som sitt ansvarsområde. 

 

I 2020 tok vi avgjørelsen om å slå sammen våre to bedrifter. Dette for å kunne gi kundene våre et sterkere tilbud. Vi er nå klare til å kunne tilby utvidede fotografi og videotjenester til våre kunder. Dette gjelder både bedrifter og private kunder. Små og store arrangementer. Store og små prosjekter. 

Åge Magnussen

bottom of page