top of page
fotograf Silje-Mari Karlsen

Kontakt Oss!

Fotograf Silje-Mari Karlsen er en del av Moments of North AS

E-post: silje.karlsen@live.no

Telefon: +47 971 50 680

Adresse: Havneveien 7, 8150 Ørnes

fotograf Silje-Mari Karlsen

Silje-Mari Karlsen startet sin interesse for fotografi i barneårene, og har alltid et kamera eller to med seg. Til daglig fotograferer hun alt fra tung industri, til hus og små mennesker i studio. 

Hun leverer også tekst og innholdsproduksjon i sosiale media. 

Reisen for å bli fotograf har vært igjennom masse øvelse, kurs og til slutt privatisteksamen og svenneprøve. Prøven resuterte i at hun nå kan kalle seg fotograf med svennebrev. 

 

-Jeg er en person som trives godt i naturen, og ønsker gjerne å bruke naturen som inspirasjon eller lokasjon til de bildene jeg skaper. I mitt studio finner vi de klassiske hvite og sorte bakgrunnene, men jeg liker også å jobbe med natur-farger. Det meste kan tilpasses hva du som kunde ønsker.

 

I tillegg til fotografering i studio, kan hun også reise ut til din lokasjon for fotografering.  

Silje-Mari Karlsen

 
Moments of North AS
Fotograf Silje-Mari Karlsen 
Videograf Åge Magnussen

momentsofnorth@outlook.com
971 50 680

Havneveien 7, 8150 Ørnes

Kontakt

© 2024  Moments of North AS / Fotograf Silje-Mari Karlsen

Vil du booke oss til ditt oppdrag?

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!

Åge Magnussen startet sin interesse for fotografering tidlig på 2000 tallet. Etter hvert videreutviklet interessen seg til timelapse og filmskaping. Han har siden 2016 drevet firmaet Agemagnus som skaper film til kommersielle og private kunder. Han har blant annet levert materiale til National Geographic og skapt film for flere lokale bedrifter. 

Han har video og redigering som sitt ansvarsområde. 

 

I 2020 tok vi avgjørelsen om å slå sammen våre to bedrifter. Dette for å kunne gi kundene våre et sterkere tilbud. Vi er nå klare til å kunne tilby utvidede fotografi og videotjenester til våre kunder. Dette gjelder både bedrifter og private kunder. Små og store arrangementer. Store og små prosjekter. 

Åge Magnussen

bottom of page